Come un colpo di cannone – o patologie a calomniei


Un prieten şi cititor fidel al blogului meu (las’ că ştiu eu!) îmi semnalează un interesant articol de pe realitatea.net, extrem de actual în zilele astea, înmiresmate de mesaje calomnioase ale atâtor zvoneri şi răspândaci de toate culorile.

Se pare că zvonerii evanghelici sunt doar firmituri dintr-un cozonac mult mai băftos al românităţii noastre. Luaţi de aici câteva dintre cela mai savuroase calomnii care ne-au condimentat viaţa în ultimii ani, de la teroriştii Revoluţiei din 89’ şi drogurile din sediul PNŢ-CD, la bordelul lui Radu Câmpeanu de la Paris (!). Nu uitaţi însă că şi despre cei ce fabrică calomnii se pot fabrica calomnii (ştiu, ştiu, cacofonii, ce dacă?).

Mai bine mergeţi pe spunesitu.adevarul..ro, unde se poate citi în întregime articolul original. Poate că Penticostalismul azi va înţelege în sfârşit ce gogomănie a comis şi îşi va reveni asupra scuzelor lipsite de eleganţă cu care a dres busuiocul aseară …

Click pe imaginea de mai jos pentru a citi întregul articol:

Sursa: spunesitu.ro

Şi mai ascultaţi încă odată această bijuterie (click pe şmecherul de mai jos):

Reclame

Un gând despre “Come un colpo di cannone – o patologie a calomniei

  1. E in firea noastra sa vorbim de rau pe aproapele nostru: pentru a arata ca noi suntem mai buni, sau a ne impaca ca si celalalt e rau ca noi. Si sa „vorbim de bine” , sa magulim pe sefu, ca sa-i intram sub piele. Nu e firesc sa vorbiom de bine, sa laudam omul pentru meritul lui;suntem prea firesti, prea laudarosi, prea sfinti…vino Duhule Sfinte!

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s