Pilda blogărului


Iată, evanghelicul a ieşit pe bloguri.

Pe când a început să scrie, timid, fără să abordeze subiecte “pocăieşti”, blogul nu a reuşit să aducă accesări nici măcar din partea rudelor apropiate.

Alte postări au fost ziceri de duh din Biblie, yutuburi cu cântări de la adunare şi omilii ale unor predicatori faimoşi: păreau frumoase şi atractive, nu obosesc prea mult intelectul.

Dar, pentru că astfel de lucruri nu interesează pe nimeni, blogul a intrat în uitare.

Alte postări erau scrise în legătură cu diverse subiecte de interes general: irelevanţa acestuia în societate a trimis repede blogul în haznaua lipsei de semnificaţie.

Alte postări au intrat în zona scandalurilor, a calomnierii, a denigrărilor şi a urcat în topuri: în Top 100 WP, în topul bloggerilor evanghelici clasaţi între primele 500 poziţii în Zelist şi 100 după BlogRank.

Cine are blog de blogărit, să blogărească.

Reclame

13 gânduri despre “Pilda blogărului

  1. Si cum din orice pilda se invata ceva, din pilda de fata (foarte buna, de astfel), pe langa alte invataturi eu am inteles ca daca vrei sa ajungi de pe un loc codas in fruntea blogarilor trebuie sa aplici regula clar exprimata in penultima fraza.

  2. „Iată, evanghelicul a ieşit pe bloguri.”
    la faza asta am ris cu lacrimi; ce imi place la tine e ca faci haz de necaz chiar daca si tu esti in cauza! 🙂

    eu de colo, ghici cine a mai iesit cu 70 de bloguri pe cimpul evanghelic sau orisiunde?! 😀

  3. E diferită pilda evanghelicului de a oricărei alte grupări de orice natură o fi fiind ea? Religioasă, politică etîcî etîcî. Evanghelicul nu a obţinut drept de autor pe cartea aceasta, el mai trebuie să stea la coadă. Alţii sunt cei care au pus coada la cireaşă (că sună mai bine). Problemul e că ŞI evanghelicul i s-a supus, ca un bun ascultător al… chipului lumii.

  4. God morning!!! Eu cred ca blogul care nu accepta realitatea -reala-( a trairii crestinului care amesteca pocainta cu traitea lumescului– care a pierdut gustul de sare cu faclia stinsa)– dar pe care stapinul blogului le acopera cu -crengi de brad-vorba lui garagiale- va pieri sau va stagna in fumegare– Ei se aseamana cu politicienii partidului communist care sustineau –mebri partidului nu gresesc niciodata !! -doar noi acei nemembri eram pusi la stilpul imfamiei chiar daca eram curati ca cristalul . Sau supararat??? ca spunem adevarul?? sau sa ne suparam noi ?– adevarat blogul e al lor si ei decid ce sa si ce sa nu–dar ADEVARUL??? e adevar -no matter what . Sorry, mie I-mi plac oamenii deschisi si onesti care accepta ca nimeni nu-I sfint, ci toti suntem gresiti si ca recunoscind asta, putem avea reconciliere atit cu Dumnezeu cit si cu oamenii.- Go ahead brother!! and God bless you and your’s

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s