La aniversară


Interacţiuni aleatoare supuse unor tainice legi ale conştiinţei. O ştiinţă a improbabilităţii sufletului omenesc le-ar putea intui; nu s-a inventat încă aşa ceva. Inexplicabile eşecuri, glorioase izbânzi, decizii pe care nu le-am lua în acelaşi fel de două ori la rând … Toate astea ne călăuzesc: sunt atât de persuasive şi de subtile în misia lor de a trasa văi printre munţii noştri, încât nici măcar nu realizăm – decât mult, mult prea târziu – că nu am mers pe calea noastră, ci am fost purtaţi de Cineva pe drumul deschis de Cel ce a purtat în spinare o cruce, fiind recompensat pentru dragostea Lui cu o coroană de spini, cu câteva piroane şi cu un bolovan imens rostogolit la gura mormântului Său.

Aşa am întâlnit-o pe ea. Ne-am legat cu vreo şaisprezece ani în urmă să mergem împreună prin viaţă, să veghiem unul asupra celuilalt cu dragoste, cu credincioşie, în clipe fericite şi în momente grele … Înţelegem că nu este vorba despre hazard, ci despre uimitoarea ordine pe care Dumnezeu a răbdat-o în propriul Său Univers înflorind în noi …

Păşim în continuare cu emoţie, cu încredere şi cu credincioşie peste spini şi peste petale. Uneori am impresia că nu atingem pământul, ci zburăm …

 

Reclame

5 gânduri despre “La aniversară

  1. prima poza este… bestiala! barba… par lung… apoi carunt!
    Mult Har si binecuvantare pe drumul starbatut de voi… un drum sub protectia divinitatii!

  2. Iata astfel DOMNUL ISUS HRISTOS lucreaza in viata multor persoane dupa ce umbla calatori prin lume ,la fel ca barca pe curentii apelor involburate,dar chind DOMNUL ISUS HRISTOS ajunge implicat la chirma vietii ,totul se schimba !Este ceva normal fiinca astfel ajungem la noi personalitati si la „uimitoarea ordine pe care Dumnezeu a răbdat-o în propriul Său Univers înflorind în noi …”Si este frumos sa poti citi astfel de decalratii scrise;”Păşim în continuare cu emoţie, cu încredere şi cu credincioşie peste spini şi peste petale. Uneori am impresia că nu atingem pământul, ci zburăm …”
    Sa fiti binecuvintati in familie si alaturi de cei dragi cu binecuvintarile Tatalui Ceresc si Harul ,Pacea DOMNULUI ISUS HRISTOS .Multa sanatate ,fericire ,bucurie si succes in toate!!!

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s