Nedumerire predestinată


Durerosul paradox pe care Biserica trebuie să-l rabde în cumințenie și tăcere, ca pe o Golgotă dogmatică, stă în neîncrederea cu care ea este evaluată de cugetele celor ce o privesc ca pe o creație a unui Dumnezeu suveran.

7 gânduri despre “Nedumerire predestinată

 1. Dumnezeul suveran a aruncat sămânţa Cuvântului, pe cea a Bisericii… Dar oamenii au nevoie de somn ca să crească mari şi să aibă putere. Şi, pe când dormeau oamenii, chiar şi cei puternici… ce să vezi!

   1. Imi plac comentariile dumneavoastra, ma mai linistesc si eu stiind acum ca tot ce au spus oamenii au spus-o in somn! E scuzabil atata doar imi doresc sa nu cumva sa se trezeasca doar pentru a muri … Scuzati, ma duc sa ma culc la loc ! 🙂

  1. @… ce să vezi!

   …Dumnezeul suveran trezeste pe cativa dintre adormiti, si ii imputerniceste sa marturiseasca pe un Hristos rastignit, prin a carui Cruce, Biserica este infatisata inaintea Lui(Tatalui); slavita, fara pata, fara sbarcitura, sfanta si fara prihana. Deasemenea nu fara importanta, e ca Hristos, hraneste si ingrijeste cu drag Biserica.(Efeseni 5)
   Soli Deo Gloria!

   1. Ma bucur ca i-am intalnit pe cativa dintre cei cativa care il marturisesc pe Hristos. Acesti oameni iti apar in cale doar cand esti pregatit sa-i primesti si-ti vorbesc doar cand esti pregatit sa-ntelegi! O trezire spirituala in cadrul unei saptamani de evanghelizare e doar o emotie indusa, un cuvant bland sau dojenitor rostit intr-o statie de autobus iti va schimba viata! De ce ? Pentru ca a ti-a venit momentul sa primesti invatatura iar omul lui Dumnezeu a fost trimis sa te-ntalneasca, intamplator, asa cum vrea Dumnezeu sa cezi in faza initiala… La un moment dat vei intelege ca nimic din ceea ce se-ntampla nu e intamplator iar atunci vei fi pregatit sa-L regasesti pe Cel care te-a gasit intai …

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s