17 comentarii

 1. Bietul Vasile, a plecat…
  Ce mi-a placut filmuletul, unul era chiar in graba/fuga sa plece ispita (sticla) il astepta, unii chiar nu s-au putut abtine de ispititi ce au fost, au avut sticluta cu ei….

 2. Cum, nu le-a spus nimeni ca nu exista instrumentist solo? Ca numai orchestra da sens muzicantului (si de lucru dirijorului)? Si de ce au luat instrumentele cu ei ca doar sunt consacrate pentru folosirea numai in orchestra? Mai pot fi numiti muzicanti daca ce se intorc de unde au venit dupa ce au invatat tot ce stiu in orchestra? Pot fi considerati reprezentativi pentru orchestra acum cand poate canta pe la alte messe ?

   1. Aia e părerea ta. Adică nu și a mea. 🙂
    Plus că nu mă refeream la religii, ci la un alt cadru mult mai lax, dar mai multe detalii nu voi da, că se descifrează prea mult de către prea mulți.

   2. …blogareala crestina nu merge mina in mina cu ortodoxia lipsita de autonomie hermeneutica…ce sa faci daca pe vremea sfintilor parinti nu exista internetul…sfintul parinte Google cu a sa autonomie virtuala e vinovatul…pe el trebuia sa l afuriseasca V.Tomoioaga,,,indivizi de genul lui chiar merita lua ti la misto…

 3. Din cîte înțeleg, Marcel S se referă la Vasile Tomoiagă cînd zice că „indivizi de genul lui chiar merita lua ti la misto”..

  Nu văd de ce nu tocmai „indivizi” precum Marcel S, care nu reușește să se exprime coerent în public, ar trebui luați la mișto…

  Vasile Tomoiagă are un loc în istoria recentă a evanghelicilor români (și în inima noastră) prin muncă susținută, onestitate intelectuală și spirit de sacrificiu.

  100 de palavragii la un loc, de pe Internet, nu fac cît un Vasile…

  1. Daca s-ar fi putut as fi vrut sa dau un like la comentariul tau, asa, ma bag in seama si spun :IMI PLACE !

   P.S.
   E a doua oara cand ,,te periez” . Oare ce interes ascuns oi fi avand? Trebuie sa meditez la acest aspect …. 🙂

 4. …cei care l au cunoscut personal pe V.T. au dreptul si poate datoria, sa il apere…sfintul parinte Google nu o sa i fie niciodata duhovnic… intreaba l personal pe V.T. ce parere are de traducerea Cornilescu si de Cornilescu ,ca preot ortodox…

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s