Axiomă paralelă și echidistantă


Oricât de diferiți am fi unul de celălalt și oricâte ziduri am fi în capabili să înălțăm între noi, există pe lumea asta cel puțin un copac suficient de înalt, pentru ca din vârful acestuia, dacă și-ar arunca cineva privirile asupra noastră, să nu putem fi deosebiți unul de celălalt.

Reclame

9 gânduri despre “Axiomă paralelă și echidistantă

  1. Suntem la fel si totusi altfel ! Poate de-aceea ne doare cand suntem tratati altfel doar suntem la fel , nu ….? Ciudata lighioana e si aceasta fiinta umana, uneori vrea sa fie la fel , de multe ori are pretentia de-a fi altfel …sau , cine stie , poate alt fel ….

  2. Oricat de diferiti am fi si chiar daca sintem in sisteme sociale diferite si religioase ;trebuie sa stim cum sa comunicam si sa ne respectam .Fiindca in fond traim o viata scurta si daca nu ne cunoastem scopul nu putem ajunge nici fericiti in ceea ce facem si nici fata de cei din jurul nostru .Asadar cei care nu-si cunosc treapta si creanga pe care sint;nu inteleg de fapt de ce exista si chiar daca se cred fericiti se autoamagesc ….si ca frunzele se vestejesc …!!!

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s