Noi nu suntem normali


Privesc, atât cât mă țin ochii, la dialectica luptelor duse pe diverse redute între oameni și ideile lor, uimit, plictisit și plin de speranță deopotrivă (what a coincidentia!). Cred că dacă e să învăț ceva din toate astea, apoi cam așa să fie: contrariul anormalității nu este normalitatea, ci extremismul. E sentimentul propriei mele excentricități cel care îmi canalizează obida înspre absența trăsăturilor mele în tine. Acesta cere satisfacție, lucru care nu se obține decât prin jertfă.

Numai că cine să moară pentru așa ceva?!? Mai bine tu, căci eu nu sunt ca păcătoșii aceia, nici chiar ca fariseul acesta

Însă fierbem cu toții în aceeași oală, până la urmă. Pentru că nu e nici unul normal între fiii oamenilor, nici unul măcar.

Altfel, n-ar mai fi fost nevoie de Cruce, ne erau de ajuns ieslea și zurgălăii.  

5 comentarii

 1. Multumesc , multumesc din suflet ! Stiu acum ca sunt si altii care vad ! Vai cate confruntari am avut cu mine insumi ca nu rationez corect … ca nu vad bine ceea ce vad ! Poate de-aceea nu ne permitem sa fim categorici in ceea ce spunem , pentru ca nu stim cum e ! Si-atunci incercam sa fim cu nadejdea ca poate intr-un final ni se va si descoperi …? Cine stie ? Eu , in orice caz , nu !

 2. ori largim aria de recoltare a „normalitatii”, ori renuntam complet la ea; in absenta unei definitii toate vor fi de nediscutat. sa ne temem de asta?

 3. Toate aceste confruntari in toate domeniile ;de cine credeti ca sint provocate si in ce scop?
  Pentru unii este greu sa raspunda si motivele sint multiple .Doar cateva subiecte o sa ne dea de gaindit cauza acestor provocari ;
  http://www.biziday.ro/2014/05/14/iin-estul-rusesc-ca-in-vestul-salbatic/
  http://adevarul.ro/news/societate/serial-adevArul-vilele-baronilor-romania-ii-In-palate-rasfata-cei-s-au-ridicat-votul-nostru-1_537233340d133766a89e8a96/index.html
  http://tineriromaniamericani.wordpress.com/2014/05/08/pastorii-dolarii-meluseii-pierduti-si-fecioarele-adormite/
  Ele sint doar cateva care aduc instabilizare si provocare .Si de ce ?
  fiindca este vorba despre putere,afaceri,bani si interes de dominare asupra celor din jur si usor de controlat,iar cand cineva dezvaluie adevarul ;ce credeti ca se intimpla ?Si la ce se ajunge?
  Daca deschidem bine ochii si putem sa vedem ce se intimpla in jurul nostru, o sa intelegem ,dar daca umblam in puterea noptii ca „somnabuli” si nu o sa putem sa comunicam si sa redresam lucrurile la normalitate se va ajunge la lucruri si mai grele si ciudate .Si noi ar trebui sa intelegem mesajul simplu prin care sintem avertizati ;”..24. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.”
  Iata deci cine creaza problemele si se ajunge la ceea ce este scris in „subiect”.Anormalitatea si problemele sint create de astfel de persoane pretinse si prin pozitii doresc sa creieze panica,probleme si sa controleze fara ca cei inrobiti sa inteleaga si sa explice cauza ….Dimpotriva ei explica ca ne gasim in puterea libertatii de gandire si exprimare si sintem in puterea „democratiei” ;dar oare asa este?

  1. Referitor la articolul acela cu tinerii si Cristian Ionescu, mi se pare ca acesti micuti tinerei sunt manipulati ca sa distruga valorile morale evanghelicilor romani si sa dea uitarii limba romana. Am si eu copii dar la mine toti inteleg romaneste desii ca s-au nascut in state. Tinerii de aici sunt niste smecheri care isi petrec majoritatea timpului in lucruri de nimic si nu au dorinta sa invete limba romana si apoi au curajul sa se smiorcaiasca ca nu sunt intelesi.
   Oricum, nu pot sa il inteleg pe acest Chis care pe oriunde apuca il ataca pe pastorul Cristian Ionescu din cauza esuarii lui in viata. Domnule Chis, care de altfel va laudati ca aveti microcipul pus pe mana, chiar atat de frustrat sunteti, sau cumva sunteti afectat de microcip?

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s