”Ce caută Victor Ponta la Universitatea Emanuel?” via. Beni Cruceru


Rețin din articolul lui Beni Cruceru, pe care îl recomand, acest ultim paragraf concluziv:

Conducerea școlii va trebui să accepte această înfrângere mediatică și să-și învețe lecțiile ca orice student silitor. Mult mai mult decât intenția contează percepția oamenilor, iar asocierea cu politicul va fi de cele mai multe ori nefavorabilă. Cred însă că în conducerea școlii sunt oameni cu discernământ care au înțeles ce era de înțeles după această vizită nedorită. Sper din toată inima că toți.

Dacă se vor întâmpla cele rostite în prima frază, ei bine, da, atunci îmi voi scoate pălăria în fața lor. Nu știu cum voi proceda, dar voi găsi eu o cale. Tot atunci, numai atunci, va fi cu adevărat convingătoare și partea a doua a paragrafului. Deocamdată, nu pot decât să sper că măcar unii dintre aceia sunt vrednici de încrederea lui Beni.

4 comentarii

 1. Deja multi incep sa inteleaga ce se doreste din partea guvernului si a unor politicieni care ajung in campaniile electorale si intrebarile astfel le ridica ;
  „CE CAUTI, DOMNULE PONTA, PRINTRE “NOI”?
  http://family2fam.com/2014/10/21/ce-cauti-domnule-ponta-printre-noi/
  Trist este ca nu se intelege ca aceste vizite sint intentionat facute si ajung organizate de persoane care depind prin afaceri si legaturi de cei pe care ii promoveaza in campanie.Cand acest subiect a mai fost discutat cu cativa ani in urma tot asa se negaa legaturile si scopurile de reclama si asa zisa „BINECUVINTARE”:

  Penbtru a se intelege cum ajung aceste vizite programate cititi;
  „… Dorel Popa îi va facilita Lui Victor Ponta întâlniri cu anumiţi congresmani şi senatori de peste ocean“, se arata intr-un articol din Glasul Aradului, publicat in ziua plecarii si reluat si pe “Romania Evanghelica”. Blogul Romania-SUA sustine de asemenea ca “prezenta domnului Ponta a fost insa de aceasta data mai mult prin jurul liderilor si oamenilor din bisericile neoprotestante. Acesta avand cel putin doua intalniri cu lideri din bisericile baptiste si penticostale. Una din ele fiind biserica Elim dupa cum declara insusi pastorul Cristian Ionescu. Victor Ponta n-a vizitat intamplator aceste biserici acesta fiind introdus de catre fostul primar din Arad Dorel Popa, el insusi pastor“.
  http://www.ziaristionline.ro/2012/02/28/vizita-lui-victor-ponta-in-sua-a-fost-organizata-integral-de-lobby-ul-cultului-penticostal/
  Azi legaturile politice in domeniul religiei au ajuns pe fata si au o strinsa legatura intre ele fiindca depind de sponsorizari si aprobari in anumite afaceri si promovari pe care simplii membrii nu le cunosc si nici nu inteleg ce profituri intra la fiecare in buzunar.Trist dureros ,dar azi provocarile sint cu multul mai mari ca in regimul trecut si cei mai multi lideri religiosi incearca sa se justifice in fata celora care ii cunosc intr-un mod mai putin crestinesc.Azi prin accesari usor putem sa descoperim foarte multe ,dar liderilor nu le convin aceste dezvaluiri si nici nu doresc sa se stie ca sint astfel conectati impreuna la proiecte doar de ei stiute si dezbatute in birouri luxoase si bine antifonate;
  http://popaspentrusuflet.wordpress.com/2014/01/22/dr-paul-negrut-la-biserica-elim-chicago/
  Deci conectiile umbrite ajung de dezvaluie multe comploturi pe care crestinii simplii nu le cunosc si nici nu inteleg cum ajung in legatura si cu politicienii de azi ,care la rindul lor au pretentiile pe care le vedem …..Trist si dureros este fiindca Bisericille ajung subordonate acestor personalitati care au pierdut standardul de adevarat crestin si care ingonra mesajul divin ;”..28. Luati seama, dar, la voi insiva si la toata turma peste care v-a pus Duhul Sfant episcopi, ca sa pastoriti Biserica Domnului, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau.
  29. Stiu bine ca, dupa plecarea mea, se vor vari intre voi lupi rapitori, care nu vor cruta turma;…”Dar trebuie sa intelegem ca;
  „9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul.”

 2. CLELE ZECE PORUNCI PSTORALE EVANGHELICE AMERICANE

  1. Keep your friends close, and your enemies closer.
  2. Composure is everything, never let your followers know what you’re thinking. 3. Always be respectful to people.
  4. Earning respect is more important than earning money.
  5. Sometimes it’s okay to make a truce with people you hate, if doing so will prevent more damage.
  6. There is a sick, manipulative, shrewd ,satanic bastard in all of us.
  7. Some people don’t respond to hate . You cannot intimidate such a person till you figure out what is most precious to him.
  8. Even if you’ve grown up with someone and you go way back, always watch your back.
  Dissent brings out the worst in people.
  9. Your followers are but human. They respond to incentives like we do. They feel similar things as us. And they are fiercely protective of their families much like us. Most importantly, it inspires us to look deep within and find the neo-protenstants in all of us. Maybe given similar circumstances, we’d be no different.
  10.Merci ,onesty and scrupul are not sentiments but mistakes wich you pay for .

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s