Fâs politico-religios


Culmea fineții propovăduirii ideologice: să strigi, într-o țară în care dreptul de a deține o armă de foc este sfânt, într-o cultură a pistolului și a vieții ca-n filmele cu pușcături, că delicvenții și teroriștii ORICUM ar avea acces la arme pentru a-și duce la împlinire faptele odioase.

E ca și cum ai pretinde legalizarea mitei și a traficului de influență, pentru că ORICUM ele se întâmplă, chiar dacă aceste fapte sunt (încă) în afara legii.

Nu-i așa? Nu are rost să facem ceva în privința drobului de sare, pentru că ORICUM vreun obiect dintre cele agățate pe perete o să-i cadă în cap bietului copilaș. Atât i-a fost micuțului!

Reclame

4 gânduri despre “Fâs politico-religios

  1. Reblogged this on Persona and commented:
    Lipsa de logica, sau mai degraba pur si simplu de minte intreaga, a lobbyului (incusiv ‘crestin’?) al armelor de foc este strigatoare la cer. Dar cui ii trebuie minte, daca are dolari. Cu ei oricine isi poate lua si un doctorrat, chiar mai repede ca martsafoiul Posta.

  2. @IOnIon
    Băi, Ioane, nu te duci mai bine tu pe la Generală 13 să reiei câteva din clasele care-ți lipsesc? Că ăia șapte ani de acasă nu ți-i mai dă nimeni, îmi pare rău să ți-o spun.

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s