Exercitiu de respiratie


Nevoia imperioasa, irezistibila si, uneori, chiar spirituala (ca perceptie) de „a da share” la fiecare fapt marunt al vietii – ce mananc, ce beau, pe unde umblu, cat imi este tensiunea, ce-mi face odrasla – e un semn de capitulare tacuta, indiscreta si cu totul lipsita de eroism in fara vietii insasi, cea pe care o invatasem odinioara tocmai in astfel de fapte. Apoi, aceasta nevoie capata rang de necesitate. Nu a decretat nimeni asta, dar cu totii ne comportam ca si cum n-am mai putea trai in afara acestui schimb de neinchipuit pana nu demult.

Viata se metamorfozeaza pe nesimtite in imaginea ei; de aceea, a posta, respectiv, a survola devin pentru noi respiratie: inspiram adanc in piept imagini ale unor vieti de aiurea, pentru ca apoi sa expiram ceea ce prisoseste neimplinirii din fiecare traire proprie. Gadgetul este al doilea plaman pe care l-am dobandit, iar Like-ul e oxigen virtual, nu altceva.

Urmeaza, dupa ce memoria si respiratia au fost deja transferate pe aparate, sa vedem ce ne facem in privinta simtirii. Poate ca Inside Out nu e chiar atat de fantezist precum pare la prima vedere …

Anunțuri

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s