Spre capătul vestic al nordului Eviei se merge – dinspre Loutra Aedipsou, la sud, sau Agiokampos, alături de stațiunile nordice – pe un drum de poveste, care urcă pe niște creste înguste, prin Gialtra, un sat cu străduțe înguste, cât o  bandă ș-un pic (dar pe care poți întâlni chiar și autobuze!), apoi pe malul apei liniștite … la un moment dat am văzut în depărtare niște creaturi imense jucându-se în apă, probabil delfini. Partea a doua a clipului conține câteva instantanee din acest sat, smulse nopții ce se apropia cu repeziciune, din pricina munților.

Kavos, care se vede în prima parte, e un paradis extrem de generos cu cei ce se aventurează până aici. Insulele pe care le vedeți în depărtare sunt vizitabile cu bărci ce pot fi închiriate (unele au curse regulate spre cea mai mare dintre insule, supranumită Bahamasul grecesc).

Un fapt interesant: în unele momente ale zilei apa este plină de meduze. Sunt foarte spectaculoase, în același timp ele trebuie evitate pentru că ustură. Voi reveni cu imagini și cu acestea, răbdare. Acum, doar una, de pohtă 😉

IMG_6939

 

Dă o replică!

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s