La revedere, Vasile si Victorita!


In conditii de o violenta cum nu se poate crede ca exista intre oameni, socrii mei, Pintican Vasile si Victoria, au trecut in seara de vineri la Domnul.

Dupa ce mai bine de 50 de ani au slujit Celui PreaInalt cu credinciosie, batand drumuri nevazute de prea multi in vestirea Evangheliei, cateva minti criminale le-au curmat, iata, fara pic de mila, zilele. Au fost ucisi, ei, mesageri ai Domnului Vietii.

Au intrat in prezenta Regelui Regilor asa cum au si trait:  brat la brat, credinciosi unul altuia, si in zile cu soare si in incercari.

Rugati-va, va implor, pentru sotia mea (cea care le-a gasit trupurile), pentru mine (prezent si eu la descoperirea grozaviei) si pentru intreaga noastra familie.

Ceremonia funerara va avea loc marti, 1 Mai, ora 13:00, la Biserica Baptista din Sighisoara. Cei ce i-au cunoscut si apreciat pe sotii Pintican sunt asteptati cu aceasta ocazie pentru a-si lua ramas bun de la ei.

91 de comentarii

  1. Dumnezeu sa fie prezent cu voi in fiecare clipa, caci daca este socant pentru noi, cunoscutii vostri nu imi pot imagina prin ce treceti voi, mai ales sotia ta si copii. Dumnezeu sa fie cu voi intotdeauna! NE vom ruga pentru voi fierbinte!

  2. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
    O veste trista, cutremuratoare… Dumnezeu sa umple inimile familiei cu pacea care numai El o poate da. Sa ne rugam fierbinte pentru familia Dionis Bodiu. Filipeni 3:20-21
    Cornilescu (RMNN)
    20Dar cetăţenia noastră este în ceruri, de unde şi aşteptăm ca Mîntuitor pe Domnul Isus Hristos.
    21El va schimba trupul stării noastre smerite, şi -l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Şi supune toate lucrurile.

  3. Dragă Dyo, astfel de momente cumplite ne obligă să ne recunoaștem puținul pe care îl putem pune în cuvintele de mîngîiere. Mai degrabă ne retragem, oarecum cu lașitate necesară, în tăcere și în perplexitate.

    Fie dacă îți adresăm doar cîteva cuvinte, fie dacă nu o facem, preferînd să tăcem decît să riscăm să tulburăm în vreun fel durerea voastră, să știi, cu siguranță, că mulți sînt alături de voi, în această planare a voastră în hăul durerii, dar destui nu știm cum să ne manifestăm, eficient, prezența, mai mult sau mai puțin tandră, lîngă umerii voștri căzuți, lîngă inimile voastre fragile…

    Ne ridicăm mîinile și inimile către Părintele ceresc pentru a-i cere îndurare peste voi și peste noi, ne plecăm chipul și sufletul în fața durerii prin care treceți acum.

    Ne rugăm ca Domnul slavei să răscumpere durerea aceastei tragedii și să vă întărească genunchii și inimile.

    Nădejdea supremă a învierii morților, spre slavă eternă a celor adormiți în Domnul, să ne însoțească în continuare în toate zilele vieții noastre!

  4. May our Lord Jesus Christ himself and God our Father, who loved us and by his grace gave us eternal encouragement and good hope, encourage your hearts and strengthen you.
    Amen

  5. Sincere Condolianțe!
    Ne rugăm Domnului pentru mângăietea și ajutorul Lui să fie revărsate din belșug peste toți cei îndoliați și îndurerați în urma acestei despărțiri dureroase.

  6. Dumnezeul slavei sa va mangaie inimile si sa va reinnoiasca nadejdea!
    Fie ca ori de cate ori va reveni in memorie imaginea teribila sa fie inlocuita de cea a Lui, primindu-i in bratele Sale!
    Cu drag.

  7. Incredibil de cruda si nedreapta soarta, pentru niste oameni credinciosi, bine intentionati, nevinovati,A crescut nr oamenilor rai, fara credinta.Mare pacat!Dumnezeu sa-i odihneasca si va transmit sincere condolenate si puterea de a-i ierta pe vinovati dar mai ales de a face ceva ca asa ceva sa nu se mai repete.

  8. mama mea, Delia Pascut- fosta Bleahu plange impreuna cu voi, a fost o veste care ne-a marcat ca si familie si chiar daca suntem departe de voi (Arad) ne rugam pentru voi. Fratele Pintecan a fost cel care mi-a botezat mama si pot spune ca a fost pastorul copilariei mele, atunci cand vara de vara mergeam la Bahnea in vacanta la bunici. Pacea Domnul sa fie peste voi toti!

  9. Ne pare rau sa aflam de aceasta manifestare a urateniei raului. Sotia mea si cu mine o cunoastem pe Ligia, cumnata ta, si vestea ne-a socat si pe noi. Speram in indurarea harului lui Dumnezeu peste voi si in gasirea, condamnarea justa si pocainta celor prin care a lucrat faradelegea.

  10. În șocul unei astfel de grozăvii nu există cuvinte de găsit la oameni pentru a aduce măzar o mică boare de mângâiere pentru sufetele voastre ale celor peste care bate acest uragan de foc. La Dumnezeu, însă se găsesc cuvinte care să vă aducă nădejde și alinare sufletelor voastre. Mângâiați-vă unul pe altul cu nădejdea învierii promisă de El.
    Suntem alături de voi în rugăciune la Biserica Agape din Arizona.

  11. Numai ce am aflat!
    Îngrozitor! Nu, nu putem crede, înțelege, explica…
    Doar să ne rugăm pentru mângâierea Domnului pentru toți cei îndoliați!
    Din câte am putut să presupun este vorba de o crimă odioasă. Domnul să facă lumină și dreptate pentru neprihăniții Săi!
    Frate Dyo, Domnul să fie cu voi!

  12. Sincere condoleante intregii familii! Stim ca in momente de acestea numai Dumnezeu e Cel care poate cu adevarat mangiia, alina si imbarbata si Il rugam din toata inima ca El sa va mangiie, sa va aline si sa va imbarbateze.

  13. Cuvintele sunt seci si goale in astfel de momente, asa ca le vom folosi mai putin. Putem doar sa plangem cu voi, mangaiati la gandul ca ii veti revedea intr-o zi; atunci vom avea si noi onoarea sa ii cunoastem…

  14. “El va sterge orice lacrima din ochii lor” (Apoc 21:4) Draga Dyo, fie ca Domnul Imparat care a biruit moartea si raul sa va intareasca in nadejdea invierii noastre impreuna.

  15. Dacă Dragostea ne constrânge, ce nu face suferința?!? Ea risipește bariere, nivelează diferențe, leagă durabile relații.
    În ciuda consternării generată de aberanta degradare a normalității interumane, suntem alături de voi cei mai apropiați celor plecați inimaginabil de crunt dintre noi.
    Restul e tăcere și …. speranță.

  16. P.S.
    Dacă Vasile aduce a domnitorul, Victoria a fost ajutorul potrivit pentru o astfel de chemare. Împreună au intrat să domnească victorioși în prezența Domnitorului.

  17. Dragii mei Dyo si Ronela, Ligia, Dana si Vio,
    suntem alături de voi si ne rugăm Domnului pentru voi ca să primiți din partea Lui pacea, mângâierea și puterea de care aveti nevoie în această mare încercare.

  18. Eu mi-as dori sa particip la mangaierea voastra, dar departe fiind, pot doar sa va aduc mangaiere cu aceste versuri:

    APROAPE DE TINE
    Corina Sunamita Pais

    Isuse, aproape de mine te ştiu
    şi gata să-mi dai bucurie
    căci Tu eşti acelaşi – puternic şi viu,
    eşti dragostea sfântă ce-nvie.

    Te caut în ploaie, Te caut în fulgi,
    Te caut în stropii de rouă,
    iar când Te apropii, în sfintele rugi,
    întind mâinile-mi, amândouă…

    Prin luncile ninse cu fragede flori,
    când raza piezişă de soare
    mi-arată iubirea-Ţi prin calzii fiori,
    în duh simt a Ta alinare.

    Îmi uit neputinţa, necazul mi-l uit
    Şi tot ce-ar dori să m-apese
    se stinge când simt al Tău Duh, c-a venit
    s-mi dăruie haruri alese.

    Atunci, mă cuprinde-al Tău braţ neînvins,
    la pieptul Tău falnic mă ţine.
    O lume întreagă, în noapte s-a stins,
    Iar eu, eu adorm lângă Tine…

    Mi-e somnul mai dulce, mi-e somnul mai lin
    c-ai mei Ţi-or sluji totdeauna…
    Să-i mângâi, Isuse, să-i mângâi deplin…
    cu toţii-ntr-o zi să fim una.

    Iar când m-oi trezi, voi fi lânga cei
    Ce-aici i-am primit spre-ngrijire ―
    Copiii şi soţul şi toţi fraţii mei
    Cu Tine-om fi una-n iubire.

    Corina Pais si sotzul, Stefan Pais

  19. Chiar daca nu va cunoastem,simtim cu voi iubitii noastrii frati.
    Ne doare pentru voi ,deaceea ne rugam pentru voi ca sa nu vi se piarda credinta si sa ramaneti tari in ziua incercarii voastre.Amin!

  20. O veste grea ,plina de dureri si lacrimi pentru cei indoliati si incercati!Cuvintele in astfel de momente si clipe de incercare prea putin pot sa redea mingaiere si alinare,dar Domnul ISUS SI TATAL CERESC pot sa dea prin puterea DUHULUI SFINT tarie ,putere si „un cer senin „semn de recunostinta pentru cei dragi plecati la DOMNUL

    Sincere condoleante si binecuvintare divina pentru a avea putere alaturi de cei dragi sa biruiti aceste incercari in puterea credintei si a sperantei vii in mintuirea DOMNULUI ISUS SI A DRAGOSTEI TATALUI CERESC CARE ARE UN LOC PREGATIT IN CARE ;
    „4. El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.”

  21. condoleante familiei,Domnul sa va intareasca si sa va tina tari in credinta,imi pare rau de cele intamplate , o sa-mi amintesc cu drag de dansii ,ultima data au fost la Biserica Baptista din Brasov de Anul Nou .

  22. Nu va cunosc, am intrat pe blog doar in urma unui comnentariu pe facebook, m-a rog si eu pentru dumneavoastra sa fiti intariti si alinati!
    Ma rog in acelasi timp ca noi toti sa fim atat de apropiati unul cu celalat nu doar in astfel de moment!

  23. Nimeni nu merită un sfârşit atât de crunt, nici un cuvânt nu este bun pentru consolare sufletească, însă D-zeu vă va oferi batista cerului spre ştergerea lacrimilor voastre. Marea apreciere este că v-aţi respectat părinţii atât cât au trăit, acum plecaţi la cele veşnice, pot fi doar alături de durerea cruntă de a pierderea celor dragi părinţi în acest fel. Întăriţi-vă unii pe alţii, fiţi în continuare familia pe care părinţii voştri au dorit-o, cu siguranţă Domnul va descoperi şi mâna criminală care a tulburat întreaga cetate a Sighişoarei care lăcrimează pentru voi. Condoleanţe.

  24. Bunul Dumnezeu să vă-ntărească Dyo, mă îngrozesc că despre voi e vorba în știrea de la TV, soția ta a scăpat de accidentul cu gazul. Sincere condoleanțe Dyo, și mă rog pentru voi toți!

  25. I-am cunoscut, de cand eram micuta! Au slujit cu credinciosie Domnului! Domnul sa manageie inimile indurerate si sa nu uitam ca intr-o zi, ii vom vedea in cer!

  26. frate Marius eu nu va cunosc decit dupa nume ….insa dupa ce am citit rindurile de mai sus as dori sa ma alatur si eu celor care sunt alaturi de dv in zile mai putin pline de soare ….Cuvintul lui D-zeu ne invata sa ridem atunci cind cei de linga noi rid si sa plingem cu cei care pling ….. e o zi de tristete atunci cind cei dragi pleaca dintre noi dar poate fi si o zi de bucurie atunci cind cei care au slujit Domnului aici pe acest pamint pleaca pt a locui cu EL in locul de El pregatit pt ei.
    ma simt trist cind aud sau vad ca ink mai exista rautate printre noi ( si rautate va mai exista pina la sfirsit ) dar am si un sentiment ( nu stiu daca e de bucurie …nu cred ca pot sa zic asa ceva ), un sentiment ….. cind vad ca mai exista oameni care mor pt credinta lor in D-zeu ( nu stiu daca e cazul socrilor dv acuma ) asta inseamna ca mai sunt oameni care ink mai cred in D-zeu .
    Doresc ca in momentele astea de durere ….. si D-zeul care cunoaste totul sa va aduca pace si liniste in sufletele voastre….sa fiti binecuvintati cu aceasta pace si liniste
    Domnul sa fie alaturi de casa voastra , de sufletele voastre , de inimile voastre …..

  27. E greu sa gasesti cuvinte potrivite in astfel de momente,dar,un singur lucru vreau sa spun,ne rugam pentru familia indoliata,si Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta grea incercare.Parintii au ajuns acasa,dar durerea ramane pentru cei care raman.Doamne mangaie inimile copiilor,ginerilor si nepotilor.

  28. Sincere condoleante! Ne pare nespus de rau de drama pe care o traiti. Desi nu va cunosc si nu i-am cunoscut nici pe socrii dumneavoastra am plans si ne-am cutremurat cand am cititit stirile. De ce au intrat chiar in casa lor si de ce i-au ucis e greu sa intelegem si ne rugam ca in cel mai scurt timp acel criminal sa fie prins si judecat pentru aceasta fapta atit de odioasa. Din fotografiile ce le-ati postat cu socrii dumneavoastra par a fi fost oameni care au trait o viata fericita. Suntem siguri ca si acum sunt fericiti impreuna cu Domnul Isus.

  29. In aceasta grea incercare prin care treceti,ma rog ca Isus sa aduca mangaiere si sa va tina in picioare.Sincere condoleante

  30. In fata acestei tragedii,nu pot decat sa fac ca si Iov.”Imi pun mana la gura…”Dumnezeu sa va mangaie inimile ,mai mult decat o putem face noi.

  31. Draga Dyo,
    Durerea ne sleiește de puteri, dar rugăciunea ne ridică. Înalț și eu rugăciuni pentru toată familia ta. În fața violenței, uciderii și morții cerem arătarea dreptății, slavei și dragostei lui Dumnezeu. El să vă liniștească sufletele și să vă întărească credința.

  32. Urmaresc din „umbra” blogul dvs, rareori mai si postez, dar acu doresc transmite si eu sincere condoleante chiar daca nu ne cunoastem si nu împartasim aceiasi perspectiva crestina consider ca de suntem nascuti si murim in Hristos vom avea ocazia întâlni dincolo (Împaratia lui Dumnezeu), cu totii!

    Bunul Dumnezeu sa va întareasca si ajute întelege motivul pentru care a ingaduit fortelor raului declansa aceasta tragedie.

  33. Astazi noi toți din Biserica Sf. Treime din București ne-am rugat pentru voi. Vă sustinem in rugaciune si credem ca Dumnezeu vă va da putere sa treceti peste această mare incercare. Condoleanțe .

  34. E greu ,si poate inutil sa va spun altceva decat,pacea care vine de sus sa va intareasca pe deplin.Iar prezenta Lui sa va fie inalta si pe deplin .Ap.14;13

  35. Frate Dyo, suntem alaturi de durerea dumneavoastra! Si noi – toti crestinii, si Dumnezeu! Daca (noi) nu va putem ajuta cu altceva decat cu rugaciuni, lacrimile le va sterge Dumnezeu!

  36. Sincere pareri de rau pentru aceasta tragedie prin care familia voastra trece. Ne rugam ca Domnul sa va magaie in aceste clipe si timpul sa aduca vindecare pentru tine, sotia si baietii vostrii.

  37. Aproape 20 ani cat am lucrat la Comunitatea Baptista Brasov, am cunoscut pe fr. pastor Pintican, modest si plin de ravna pt. Lucrarea Domnului.M-a cutremurat vestea ……DE CE ASA……o stie EL…Imi pare tare rau si ma rog pentru familia fratelui…..DUMNEZEU SA VA INTAREASCA IN ACEASTA GREA INCERCARE…..SA VA TINA IN BRATUL LUI.

  38. Dragi nostrii,

    Ca unul dintre cei multi copii binecuvintati de Fr. Pintecan in Sighisoara, ..nu pot decit sa ma cutremur si so ma rog pt. linistea familiei…liniste pe care sotii Pintecan cu traiesc acuma cu adevarat.
    Fiti binecuvintati Familie si Biserica.

    Fam. Dragos

  39. De mic copil am cunoscut fam Pintecan ,erau niste oameni deosebiti . Acum si-au terminat lucrarea si au mers sa-si ia cununa .Dumnezeu s-ai mingaie pe cei dragi cum numai El o poate face

  40. Adesea suntem surprinsi de planul lui Dumnezeu. Chiar daca nu-L intelegem adeseori datorita limitarii mintii noastre si incorsetarii in timp si spatiu, El ramane acelasi Domn si suveran in univers. Familia Pintecan ! un exemplu de altruism si devotament crestinesc. Oameni pe care i-am cunoscut de copil, care au slujit in clipe grele si in Medias, dar si in locuri indepartate din oltenia… imi spunea sora cum strabateau cate 10 Km. pe jos, ca sa ajunga uneori la un grup restrans de credinciosi pentru ca sa le vesteasca evanghelia si sa le dea Cina Domnului. Cum adesea ii ploua pe drum si fratele predica cu haina uda pe dansul. De cateva ori am slujit impreuna si eram foarte mandru sa stau alaturi de un astfel de OM. Sora il ajuta in special ocupanduse de copii si tineret. Ii invata poezii, cantece si versete din Biblie.Domnul i-a chemat acasa, in slava, in vesnicie. El sa va intareasca pe toti cei dragi din cadrul familiei. Cu deosebit respect, Puiu

  41. O veste trista si cutremuratoare a fost pentru mine si nu voi intelge de ce acesti oameni minunati au trebuit sa treaca prin aceasta moarte cumplita?Tot ce pot sa va supun e ca Domnul sa va de-a multa pace si mangaiere in sufletele voastre.In sufletul meu vor ramane a cei oameni care mi-au marturisit cat de mare este dragostea lui D-zeu.

  42. Oare de ce a ingaduit Dumnezeu sa moara asa acest pastor?
    nu judec doar ma intreb sa pot sa intaleg !
    stiu ca pentru restul familiei e incercarea grea dar poate Dumnezeu vrea o trezire.
    parere mea. Domnl sa aiba mila.

  43. Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca. Suntem alaturi de voi in rugaciune.
    Condoleante din partea Conducerii Bisericilor Baptiste Maghiare din judetele Mures, Harghita, Covasna si Brasov.

  44. Am avut onoarea sa-i cunosc. Veneau in satul bunicilor mei. Fratele Vasile predica cu credinciosie si putere iar sora recita atat de frumos pasaje lungi din Biblie. Pe noi, copiii, ne strangea si ne invata poezii si cantece. Mereu impreuna, se sprijineau asa frumos unul pe celalalt, neobositi slujitori ai lui Dumnezu si iubitori de oameni – asa au ramas in amintirea noastra… La revedere, sora Victoria si frate Vasile, ne intalnim in vesnicie.

  45. Ce fotografie frumoasa si ce frumosi oameni ai credintei in Domnul Isus.
    Cum poti face rau unor astfel de oameni?
    Cum de unii gazduiesc pe ingeri iar altii ii ucid?
    Totusi asta se intampla pe Pamant din momentul in care Adam a luat din pomul cunostintei.
    Unii oameni iau din pomul cunostintei si binecuvanteaza , altii iau din pomul cunostintei si ucid.
    Domnul sa va dea putere, tie Dyo,sotiei si familiei ce sunteti cumplit indurerati de aceasta despartire, ca sa puteti duce aceasta grea cruce. Amin!

  46. cand nu intelegem si ne zbatem, recunoscandu-ne neputinta, suntem mai aproape de El si El de noi, decat daca am face pe vitejii. El sa va dea putere sa faceti fata tuturor emotiilor negative pe care le veti mai incerca de acum, gandindu-va la acest episod tragic si tot El sa va limpezeasca ochii, impaienjeniti de lacrimi.
    Domnul este cu voi, vitejilor!

  47. Vio, Dana, Ligia, si Filip,
    Ne rugam in continuare pentru voi toti. Domnul sa va da pace si justitiei. Noi toti sunt tare ingrijorat de voi si gandesc des de fiercare dintre voi din SUA.

    Bruce Thomas si staful de la Livada Orphan Care/ Fundatia LOC

  48. Fr. pastor.Pintican. format pt. slujba de pastor in biserica baptista nr.1 Brasov, casatorit in biserica baptista Brasov , a sarbatorit nunta de aur in biserica baptista Brasov, a slujit impreuna c u sotia cu multa daruire pe campul evangheliei sprijinindu-se unul pe celalalt pana la capat,ne leaga atatea amintiri frumoase de fam. fr pastor…. ne rugam pentru familia fratelui…..Dumnezeu sa va intareasca credinta in incercarea prin care treceti. FABIOLA SI NELU FAUR

  49. ”Dincolo de zare e o dimineata …mult mai frumoasa decat o stea”…Fratele si sora Pintecan au ajuns acolo …unde EL va sterge orice lacrima din ochii lor si unde moartea nu va mai fii,…au ajuns ACASA ,o casa pe care hotii nu o mai pot sparge si in care cel rau nu mai are nici o putere,o casa in care ii asteapta cunuma neprihanirii pe care le o va da Domnul ,Judecatorul cel Drept.Noi cei ramasi nu putem intelege …de ce acum ,….de ce asa…. nu putem decat sa ne rugam la Bunul DUMNEZEU sa ne mangaie sufletele sfaramate de durere si sa umple EL locul gol lasat prin plecarea lor….NE VOM REVEDEA IN VESNICIII!!!SINCERE CONDOLEANTE !!!FAMILIA POP GAVRIL(VOSLOBENI)

    1. Dorim să fim alăturea de voi şi noi din Biserica Penticostală Sighisoara la ceremonia funerara .. Dar şi pe această cale Sincere Condoleanţe…

  50. Frate Bodiu,
    Ne-am rugat cu toată Biserica duminică dimineața pentru familia dvs. și credem că Cel atotputernic care se descrie pe Sine ca Dumnezeul oricărei mângăieri va aduce vindecare și mângăiere pentru toți cei întristați de această nefirească despărțire. Credem că Dumnezeu este credincios promisiunii Sale din Romani 8:28 și în ziua răsplătirii fratelui Vasile și sorei Victoria vom vedea rațiunile Sale superioare și binele lucrat prin ceea cea noi percepem ca iraționalitate. Ne-am întărit și noi auzind din gura fraților și surorilor din Biserica noastră ce i-au cunoscut mărturii despre umblarea lor frumoasă cu Domnul, mărturii care Îl slăvesc pe Răscumpărătorul lor și al nostru. Domnul să vă întărească și să vă poarte în carul biruinței lui.

  51. OFFFFFFFFFFFFFFF……Doamne Isuse ca vine sfirsitul azi maine, Doamne, Doamne!!!!!!!!!!!!!!

    dar cum de Tu ai lasat sa se intimple asa o nenorocire mare cu Pästorul Pintican care m-a binecuvintat pe cind eram un Baby in fasä in 1963 in Biserica din Sighisoara?

    Plinge inima in mine si lacrimile imi curg fierbinti pe obraz, Doamne ei erau niste oameni minunati care au facut bine la atitia oameni, Of ,…dar daca TU n-ai crutat pe singurul Tau Fiu Isus, si L-ai dat pe Cruce sa moara pentru noi toti, NU MA MAI MIRA NIMIC DOAMNE ABSOLUT NIMIC, SUNT DOAR DEZAMAGITA DOAMNE…CUM SI DE CE AI LASAT NEDREPTATEA SA TRIUMFE, iar acesti oameni care au fost misionarii credintei Tale, care Te-au iubit si te-au urmat, oare au meritat un astfel de sfirsit?
    DE CE DOAMNE? NU POT SA CRED CA AI LASAT ATITA DURERE IN INIMILE COPIILOR LOR, SI-N INIMA MEA CARE INTR-ADEVAR NU TREBUIA SA FIE APROAPE DE EI CA SA-I IUBEASCA SI SA SE GINDEASCA MEREU CU DRAG LA EI. DACA EI ASA TREBUIAU SA PLECE DINTRE CEI VII DOAMNE, STAU SI MA INTREB CARE SI CUM ARATA SFIRSITUL MEU SAU AL CELOR DRAGI AI MEI? NU NE LASA TE ROG IN NUMELE LUI ISUS CRISTOS MESSIAS SALVATORUL; NU NE LASA; INDURA-TE DE NOI CEI RAI SI PLINI DE PACATE GRELE, TU CARE ESTI BUN SI NE RABZI ATITEA, NU NE NIMICII; SCAPA-NE SI NU TE MANIA PE NOI. EU NU MERIT NIMIC, SUNT CEA MAI PACATOASA DE PE PAMINT, DAR MI-AI DAT CEA MAI CURATA INIMA, PLINA DE DRAGOSTE, CHIAR SI PENTRU DUSMANI; FII BINECUVINTAT IN VECI DE VECI, STIU CA SUFLETELE LOR SUNT IN PARADISS, DE ASTA NU MA POT INDOI, DAR DE CE TREBUIAU EI SA SFIRSEASCA ASA, ASTA NU MAI POT INTELEGE DOAMNE; NICI AICI; NICI IN VECI SI NICI DINCOLO DE VESNICII….!!!!!!! A Ta Oaie ratacita…..care vrea sa fie gasita…

    PS. Nimic in aceste clipe nu poate alina durerea din inimile copiilor lor minunati si nimeni nu poate intelege cu adevarat prin ceea ce trec fiicele iubirii: Daniela, Ligia si Ronela. Este ca si cum toti privim o femeie care sta sa nasca pruncul, vedem ca are dureri, plingem impreuna cu ea, simtim impreuna cu ea din cauza durerilor ei cumplite, dar…NU AVEM DURERILE EI. Ea este singura cu durerea ei si nimeni nu stie ce fel de dureri are.
    Exact asa si astfel, este durerea fiicelor Iubirii si rodul celor iubiti care au plecat dintre noi dar nu pot de fapt murii niciodata.

    NOI CREDINCIOSII AVEM CEVA CE N-ARE LUMEA: CREDINTA IN DUMNEZEU SI-N VIATA VESNICA, noi stim ca nu putem murii niciodata, ci vom merge in acel loc in care am meritat.

    Daniela, Ligia si Ronela, nu va lasa-ti acoperite de tristetea paminteasca, luptati cu toata fiinta voastra impotriva firii acesteia de carne si singe. Cufundati-va toate trei impreuna spiritual nu doar prin rugaciune ci prin fiinta voastra spirituala innaintea Lui Dumnezeu si cereti toate trei IN IMPUTERNICIRE cu un singur glas Domnului, in Numele Lui Isus, eliberarea inimii voastre de orice durere si chin, de orice suferinta. Cine cere in Imputernicire cu credinta neclintita innaintea Domnului ceva, i se da pe loc.

    DOAR CINE CREDE INTR-O MINUNE I SE INTIMPLA.

    BALSAMUL INIMII VOASTRE CONSTA ACUM SI-N ACEASTA CLIPA DOAR IN HOTARIREA VOASTRA SPRE A FACE ACEST LUCRU.

    Fiti pline de bucurie ca parintii vostrii sunt in Paradiss, Caci iata ca pe CEI BUNI AI I-A DOMNUL LA EL SI NU-I MAI LASA SE SE MAI CHINUIE. Chiar si rugaciunea mea incepe disperata catre Domnul, dar se termina cu speranta si alinare. Nu va lasa-ti batute de durerea aceasta. S-a intimplat, da s-a intimplat si nimic nu se mai poate schimba, acceptati realitatea si nu va pierdeti credinta care in aceste clipe se poate pierde foarte usor…

    E GREU; PLING SI SIMT IMPREUNA CU VOI; DAR N-AM DUREREA VOASTRA; VA POT DOAR INTELEGE CU ADEVARAT PENTRU CA SI EU MI-AM PIERDUT PARINTII, nu pot fi in locul vostru ca sa va dau sfaturi ca de exemplu: „Timpul vindeca ranile”, voi stiti ca nu sunteti ca alti oameni, voi puteti vindeca ranile pe loc, nu aveti motiv de suparare, EI SUNT IN CER SI SE UITA PE PAMINT SI PLING EI PENTRU VOI CA NU SUNTETI IN GRADINA MINUNATA IN CARE EI AU REUSIT SA AJUNGA SI VOI CINE STIE DACA VE-TI AJUNGE!!!!!

    Va sarut cu drag si stiu ca in citeva ore dupa ce ve-ti citi aceste cuvinte, o schimbare totala ve-ti simti in inima voastra, eu sunt o pacatoasa care cer in imputernicire si cred ca Dumnezeu tatal iti da cu mina pe loc CEEA CE CERI, CONDITIA ESTE DOAR SA CREZI.

    ….si daca eu o pacatoasa primesc….oare cu cit mai mult nu ve-ti primi voi care ati dus o viata placuta Domnului, nu ca mine, o rebela razvratita si ratacita de la Cale…

    Va iubesc fara conditii, si-l rog pe Domnul acum imediat sa faca o minune in inimile voastre ca sa nu mai suferiti si in sfirsit sa va amintiti ceea ce predica tatal vostru despre atitia misionari ucisi. Poate moartea lor nu a fost asa cum se stie momentan, poate o alta cauza exista de care azi nu stie nimeni nimic, poate a fost doar o inscenare si in spatele acestei realitati se ascunde un atentat din cauza altor motive…inca nimeni nu stie, asa ca fiti tari, adevarul iese mai devreme sau mai tirziu la iveala.

    Condoleante Sincere cu lacrimi fierbinti,

    a voastra Daniela-Maria Hermann nasc. Costescu

  52. Invierea lui Lazar Ioan 11. 1-45
    Dedicata azi pentru Ligia Pintican, pentru mingaierea inimii si sufletului ei !!!!!!! 29.04.2012 Regensburg
    Cu drag si dor, cu multe lacrimi de durere si compatimire, cu o inima frinta dar totusi plina de speranta, sincere condoleante, a ta sora in Domnul:
    Daniela-Maria Hermann, nasc. Costescu !!!!!!!
    Citat inceput:
    <>
    Incheiere Citat Sfinta Evanghelie

    Draga mea si scumpa mea Ligia,
    ma alatur durerii tale si simt impreuna cu tine. Despartirea este foarte grea, dar nu este un motiv de disperare pentru cei ce si-au pus nadejdea in Isus Christos Domnul, care este Messias- Salvatorul sufletelor noastre care nu pot sa moara niciodata, egal daca cineva poate sa creada acest lucru sau nu, raspunsul e unul singur:
    EXISTA O ALTA LUME, O LUME VESNICA UNDE NIMIC INTINAT NU V-A INTRA, CI DOAR CEI RASCUMPARATI IN NUMELE SI SINGELE FIULUI
    LUI DUMNEZEU CARE A MURIT LA CRUCE PENTRU PACATUL MEU SI AL TAU, SI-AL LUMII-NTREGI.
    Domnul, sa-ti i-a greutatea insuportabila ce-ti apasa inima asa de greu, iata ca si eu ma rog pentru tine.
    Gindeste-te, ca in ceasul Rastignirii Domnului, la stinga si la dreapta au fost impreuna cu el, doi tilhari de drumul mare rastigniti.Cel din stinga striga catre Isus si-I zicea: “Daca tu esti cu adevarat Christosul, fa o minune, salveaza-te pe tine si salveaza-ne si pe noi”! Dar cel din dreapta l-a infruntat si i-a zis: “Tu care esti sub aceeasi osinda ca noi, nici macar acum nu ai frica de mania Lui Dumnezeu?”, iar catre Isus a spus tilharul din dreapta: “Doamne, adu-ti aminte de mine pacatosul, cind vei venii in Imparatia Ta”!
    La care Isus ai raspunse: “AZI VEI FI CU MINE IN RAI”!!!!!!! Daca plata tilharului de pe cruce a fost Raiul, doar pentru ca a crezut in Domnul si i-a parut rau de viata lui mirsava cu citeva clipe innaintea mortii, oare care crezi ca va fost plata parintilor tai prea iubiti, care nu au facut rau nimanui?
    Fi optimista Ligia draga, chiar daca nu mai vezi in clipa aceasta de durere nici un motiv de speranta, balsamul sufletului tau si eliberarea suferintelor este doar Credinta ta nezdruncinata pentru care si prin care ai trait toata viata ta, in Dumnezeu. Fi binecuvintata sub soare, te sarut, multa sanatate, cu drag dar si parere de rau pentru cei iubiti ai tai care ne-au parasit pe toti, sincere Condoleante, a ta Daniela!

  53. Cuvintele sunt prea sarace pentru a exprima tristetea din inimile noastre la aflarea unei astfel de vesti. Cutremuratoare, trista si tragica. Mangaierea vine insa de la Domnul nostru din ceruri care nu face niciodata nimic intamplator. Ne rugam ca acest Dumnezeu al pacii caruia parintii vostri le-au slujit cu credinciosie intreaga lor viata, sa va mangaie inimile si sa va dea putere in aceste momente grele. Intr-o zi ne vom reintalni in Ceruri! Sincere condoleante, Claudiu, Diana si Daniel Lucaci.

  54. Dumnezeu sa va-ntareasca! Suntem alaturi de voi cu gandul si cu inima… Sincere condoleante

Dă o replică!